Nejnovější recenze ze sekce Squashové rakety
- Lehká, dobře vyvážená
Totu raketu jsem si koupila protože jsem chtěla lehkou svižnou raketu s důrazem na sílu..toto byla perfektní volba.
- Kvalita provedení
Dobrý poměr cena/výkon
- hmotnost
- vyvážení
- přesnost
- design
- termo-obal
- už ji musíte mít pořád v ruce
Dlouho jsem vybíral lehkou a "bezchybnou" raketu. Nakonec jsem navštívil obchod se sportovními potřebami(Sportsdirect) a našel tuhle za skvělou cenu(daleko nižší než na internetu). Mohu jen doporučit, jak obchod, tak raketu.
- Příznivá cena
- Lehká, dobře ovladatelná
Zatím jsem ji vyzkoušel jen jednou. Dobře ovladatelná, pro rekrační hru výborná volba.
- padne krásně do ruky, super design, dodává hře nový rozměr
Na raketu si ještě zvykám, je to moje první "lepší" raketa, ale rozdíly ve hře jsou již znát..vřele doporučuji všem, kdo se squashi věnují a chtějí vypilovat technickou stránku hry, protože k tomu je tahle raketa to pravé.
kvalita za rozumnou cenu
- Výborná raketa.
- Tovární výplet má podstatně menší razanci než jsem očekával dle hodnocení z testu v obchodu .
dobrá raketa, lehká,
- Značka, kvalita a hlavně cena.
- Mohla by být lehčí, pro ženu přece jenom těžký kalibr, ale ještě se to dá. Pro začátečníka a za tu cenu super.
- Lehká skvěle ovladatelná raketa
- Divná omotavka
S raketou jsem velice spokojen jako pokročilý hráč
- materiál držadla a omotávky, nepřesné údaje o hmotnosti
Nekupujte to - nenechte se zlákat cenou jako já..
Raketa zaprvé neváží deklarovaných 160 - 180g, ale 240g !!!
Zadruhé je dodávána s totálně nekvalitní vrchní omotávkou a to bez spodní omotávky přímo na držadle, které je z jakési prapodivné montážní pěny... V důsledku to znamenalo pro mě to, že po 10 úderech (nepřeháním !!) se omotávka rozpadla. Následně jsem investoval cca 250,- kč do nákupu spodní a vrchní omotávky, čímž se cena rakety zdvojnásobila.. absolutně nejsem náročný, takže teď už si s ní vcelku v pohodě zahraju. Ale další raketu už si rozhodně nebudu vybírat podle ceny !! Tohle byla špatná volba.
Jo a futrál je fajn :)
- Vypadá opravdu skvěle a padne i skvěle do ruky
- nevím
určitě doporučuji
Příjemná raketa
- Lehká, pružná, dobře se mi s ní hraje
- chvilku jsem si musela zvyknout na délku rakety
Raketa je vhodná pro začátečníky, vřele doporučuji!
Šunt!
- Raketa je velice lehká a snadno ovladatelná.
Jelikož si přítelkyně velice zalíbila squash rozhodl jsem se jí zakoupit kvalitní raketu s kterou by ji hra bavila. V současné době po několika odehraných zápasech si nemůže vynachválit uvedený produkt. Nyní neexistuje nic jiného lepšího než squash :)
- skvělá raketa, která opravdu sedí
- horší grip, ale součástí objednávky byl dárek v podobě dalšího gripu Karakal, takže proti d facto nic
Opravdu vysoká kvalita za velmi příznivou cenu
- tuto raketu jsem si kupoval již před rokem a teď pořizuji druhou - náhradní do ligy. Je super.
- Před rokem stála raketa a něco málo méně... ale myslím, že vzhledem k tomu, co se raketa dostala do ''fáze'' Nejpoužívanější raketa na PSA WORLD TOUR a navíc ji používá x dobrých hráčů, tak stoupla na ceně..
super raketa pro hráče, co to to myslí se squashem opravdu vážně.
- Skvělá lehká a ovladetelná a dostatečně razantní raketa. Tato novinka je vhodná pro rychlou a technickou hru.A design rakety je taky pěkný
- Pro mě NIC
Do teď jsem měl ng130 ale myslím,že tato raketa je o něco lepší. Vyplatí se i za vyšší cenu.
Kdo chce ať jí bere.
Jsem začátečník, vždy jsem si rakety půjčovala, ale tahle je oproti nim velmi lehká a snadno ovladatelná.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »