Nejnovější recenze ze sekce Squashové rakety
- ...
- Při lehkém ťuknutí o zem při "vybrání" míčku při hře, z rakety odlétly kusy ochranného plastu
průměrný výrobek...
Můj prvíní nákup a vše v pořádku.
velká spokojenost, splnil očekávání
- Působí pevným a kvalitním dojmem.
- Vcelku hezká.
- Místo, kde se drzí je bíle a tedy se může lehce zašpinit.
Raketa je vhodná pro začátečníky. Hraje se s ní dobře a vydrží i tvrdší zacházení.
- Lehka
- Dobra ovladatelnost a cit, ale umoznuje i razantni uder
- Grip by mohl byt lepsi
Po kladnych recenzich, vcetne hodnoceni prodavajiciho, jsem si vybral pro me tuto zatim nevyzkousenou znacku a model.
Po vyzkouseni zatim mohu jen doporucit a potvrdit predchozi hodnoceni.
- Kvalita.
- Cena.
Celá objednávka proběhla bez závad.
Se zbožím jsem spokojená.
Doporučuji.
- vyváření do ruky - super pro začínající hráče
- údery jsou neuvěřitelně přesné
- silnější rukojeť
výplet úžasný, pokud jste hráli s několik let starou raketou z hypermarketu, pak pocítíte velké zlepšení :-) své hry
silnější rukojeť - po první hodině hraní jsem měl otlačený kloub na palci, ale možná jde jen o zvyk
- lehka
- neuveritelne presna
- vynikajici technicka raketa
Jsem rekreacni hracka, ktera si i pres upozorneni prodejcu sportobchodu koupila raketu pro profi hrace.
Prvni hra mne malinko rozhodila, raketa byla presna, ale tvrdy vyplet nedaval mym uderum spravnou razanci.
Byla jsem se v obchode zeptat, zda doporucuji raketu preplest nebo ji dat cas. Doporucili druhou variantu a znovu velmi taktne zduraznili, ze jde o profesionalni raketu, takze bych se spis mela snazit, at se me schopnosti priblizi vlastnostem rakety nezli naopak.
Hrala jsem s ni (neprepletenou) tedy jeste nekolikrat. V kombinaci s dvouteckovym Dunlop mickem je to neuveritelna rozkos s ni hrat - je resna, rychla, proste uzasna.
Urcite doporucuji jeji koupit i ostatnim zajemcum, ale zduraznuji, pozor na vase hracske kvality, at mezery ve vasich vykonech nepridelite rakete, bylo by to necestne.
Squashi zdar.
- Lehká
- Budu asi muset přelepit zakončení omotávky (ale to je prkotina).
Nevím, nejsem profesionál :-)
Naprosta spokojenost, hraje sama ;)
- Koupila jsem ji jako dárek v vánocům, tak snad bude partnerovi vyhovova a bude se líbitt! Mě se líbí moc!
Velký výběr kvalitního sortimentu, jsem spokojena s nabídkou.
- lehká, pevná
- drahá
raketu jsem si vybral jelikoz hraji temer 10 let (snad celkem dobre :-) s jedinou puvodni raketou
ocekavani byla velika, nehraje se s ni spatne ale sama to proste nevyhraje - i se sebelepsi raketou se musi umet hrat :-)
- přesné údery, ryzantní odskok od stěny,nádherný design, vyvážení do hlavy, nízká hmotnost
- hodně úzký průměr držení rakety (gripu) oproti mé minulé raketě od Oliveru...
Z raketou jsem zatím spokojený,ale musím přiznat očekával jsem od ní trochu víc...raketa,ale squash nenaučí...
- lehká a přesná
- Možná až moc lehká, předtím jsem měl 140g a zatím si nemohu zvyknout-prohrávám :-)
Doporučuji, rychlé dodání
Kvalitní raketa za skvělou cenu.
Můžu srovnat jen s TF suprem NG 130, raketa je levnější, trochu víc citlivá na přesné trefení míčku. Originál výplet asi je oproti supremce horší. Je tady příslib zlepšení po jejím přepletení.
- Lehká, dobrý švih, výplet drží a omotávka taky
- žádné
S raketou jsem velmi spokojen, hraje se s ní velmi dobře. Hodí se pro technickou i silovou hru. Vibrace do ruky nejsou téměř žádné. Už se mi povedlo parkrát praštit do zdi a raketa drží, dokonce se ani nepoškrábala. Pokud chcete kvalitní raketu za rozumnou cenu (koupeno ve slevě), tak mohu jen doporučit.
- Poté, co jsem cca po dvou letech roztřískal Tecnifibre Suprem NG 130 jsem koupil... Technifibre Suprem NG 130
- Prostě spokojenost s přesností a univerzálností této rakety
- Křehký rám
Zkoušel jsem i jiné rakety, vždy jsem se k NG 130 pokorně vrátil. Ale upřímně, nechápu, proč po takové době něpřijde nějaká zásadnější inovace rakety, už má svoji roky...
Spokojenost
Victor Pontos Blaze
Přidáno: 20. srpna 2011
(naposledy upraveno 20. srpna 2011)
Zakoupeno v Sportega.cz
- vse jak ma bylo na obrazku
- mit moznost si ji vyzkouset predem, asi bych zvolil jiny typ
chce si to zkusit ..
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »