Nejnovější recenze ze sekce Squashové rakety
- Lehká
Vyvazeni do gripu - za me nejlepsi raketa, z ostatnich me boli zapesti.
Snad dobrý, měla jsem to jako dárek.
- dobrá cena
- kvalitní raketa
- obyčejný obal, ale s ním se nehraje, takže to je celkem jedno
Spokojen
- lehka, presna
Opravdu výkonná raketa určená pro zkušené hráče. Velká razance úderu. Ale na druhou stranu nic neodpouští.
- lehká
Totální krám, ochrana rakety nevydržela ani 60min. Sport obchod nedoporučuji!
- kvalitní raketa
- poměr cena a kvalita
- raketa která potěší každého
Zatial spokojnost
- Že už u rakety ne origo výplet Technifibre
- Nízká váha jen 150g.
- Velmi dobře padne do ruky.
- Doporučuji dokoupit jiný obal.
Nejedná se o nejlehčí raketu, ale je jedna z mála s vyvážením na střed. Splnila očekávání.
- ok
- ok
- Dunlop
- Lahka raketa
- Je vidiet ze raketa stala dlhsie na sklade
- Grip sa mi zodral hned pri prvej hre a musel som kupovat novy
- Vypln bola zozltnuta, co svedci o tom ze raketa stala na sklade nejaky cas
- Váha rakety
- Přesnost
- Originální omotávka
- Slušný poměr výkon/cena
- Design
- Špatné umístění ZIPu na obalu nedovolující přibalit druhou raketu.
[Squash hraji příležitosti 7 let, pravidelně tak 2 roky. Většinu her jsem odehrál s jednou raketou Oliver o váze přes 180 g, příležitostně pár jiných raket.]
Můj kus váží 145,5 g. Vyvážení je mírně od středu k hlavě, pocitově bych to odhadl na 365 mm.
S touto raketou jsem pochopil rozdíl mezi "silovou" a "přesnou" hrou. Raketa je velice přesná, ale silný a rychlý úder také není problém. Nevím, jestli je to zvykem nebo raketou, ale backendy mi létají výše, než jsem zvyklý.
Raketa má pěkný, lehký a svěží design. Žádné pestré barvičky, co by odváděly pozornost.
Originální výlet nevibruje, takže vibrastop není nutný.
Jediné mínus je za špatně umístěný zip, který je při plném otevření dole, u rukojeti rakety. Krček pro rukojeti je úzký, při vložení druhé rakety obal nelze zapntout, byť se tam druhá raketa vleze pohodlně a kdyby byl zip na druhé straně u hlavy rakety, bylo by to bez problémů.
S touto raketou určitě neuděláte chybu. Za sebe ji mohu jenom doporučit. Myslím si, že je vhodná v podstatě pro kohokoliv, protože i začátečníci můžou ocenit přesné údery této rakety, nicméně asi jenom pokročilí hráči plně dokáží ocenit kvalitu této rakety.
Raketa je tuhá (nepřenáší tolik vibrace) a opravdu velmi rychle ovladatelná, také velmi přesná. Celkem slušná razance. Zatím hraji s původním výpletem.
Je to již moje druhá z řady No design. Jsem spokojen.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »