Nejnovější recenze ze sekce Squashové rakety
- lehká, vyvážení mírně do hlavy, kvalitní výplet, skvělý poměr cena/výkon
- bílý rám, na kterém jsou zřetelně viditelné případné černé čmouhy od míčku
- Kvalitný materiál
- Super výplet
- Nízka váha
- užší grip
Veľmi dobrá raketa za priaznivú cenu, obzvlášť vo výpredaji. Kvalitatívne táto raketa nestráca nič oproti svojej konkurencii. Naopak napr výplet je už od výroby veľmi kvalitný a nie je potreba ho meniť, čo u väčšiny výrobcov v súčasnosti nie je moc zvykom. Kvalitná konštrukcia z pevného materiálu veľmi dobre redukuje vibrácie. Jedinou vecou ktorá mne síce vyhovuje ale niekomu by mohla prekážať je užší grip ktorý nemusí sadnúť každému. No použitím Overgripu sa to dá ľahko napraviť a táto raketa za to určite stojí. Osobne som s touto raketou veľmi spokojný
- dobrá kvalita
jednalo se o dárek, dle zprostředkované zkušenost velmi dobrý výrobek
- hmotnost, cena, design, dostupnost skladem
- Relativně lehká
Mám ji krátce, ale zatím spokojenost
- váha
- kvalita zpracování
- kvalitní výplet
U většiny raket, co jsme kdy zakoupili ( dunlop, wilson) bylo zapotřebí ihned udělat nový výplet. U této nikoli.
V této cenové relaci a váhy, pro nás naprostá jednička.
- lehká raketa
- přijatelná cena
- dobrý poměr cena/kvalita
- dobrá ovladatelnost a kontrola míčku
- starší model - za nástupce si musíte připlatit
- maličko horší základní grip což lze ale snadno řešit novým
- k raketě není obal
Pro každého, kdo chce hrát s kvalitní a lehkou raketou a zároveň zbytečně neutrácet, je toto skvělá volba.
- lehná, tvrdý výplet,
- zatím nic
velmi kvalitní výrobek, doporučuji dalším zákazníkům
Přesně typ rakety,kterou na hru potřebuji
- lehká
- křehká
Dobrá lehká raketa ,ale ne pro silové hráče. Po půl roce mi praskla po silnější ráně míčkem.
- Velmi rychla, umoznuje dobrou kontrolu uderu.
Chtel jsem lehkou raketu a nakonec jsem vzal jednu z tech uplne nejlehcih. Neboli me tolik ruka, intenzitu uderu mam skoro stejnou jako u stare tezsi rakety, ktera byla konstruovana hlavne na silovou hru, a navic muzu mnohem lepe kontrolovat uder.
- Vynikajici,vyvazena do hlavy,presna
Vyborna raketa,razantni hra
- Lehká, kvalitní
dobře se s ní hraje.
- Nečekal jsem, že mi podle hodnocení prodejce raketa tak sedne. Protihráče jsem drtil, než měli čas svoji hru přizpůsobit mojí hře. Umožňuje přesně usazovat míče v technických i silových výměnách. Dosud nejlepší raketa, kterou jsem měl možnost vyzkoušet.
- Raketu jsem půjčil k otestování přátelům a méně pokročilým naprosto nevyhovovala.
Za cenu 1699 Kč je naprosto fantastická. Zatím jsem odehrál jen cca 5 hodin. Za tak krátkou dobu není znát žádné poškození, s raketou jsem naprosto spokojen. Jediné, co nedokáže je kompenzovat hráčovy faily. :-)
- Ovladatelnost
- Zpracování
Hraji rekreačně 3 měsíce 1-2 týdně a zatím dostačující.
- Omotávka (hned odpadla)
- Váha (říkáte si že jde o pár gramů ale je to hodně znát)
- Ovladatelnost
- S touto raketou nejde v podstatě odpálit slušný míček
Na bezhlavé pinkání dostačující. Pokud si budete chtít slušně zahrát NEDOPORUČUJI !!!
- Cena,
- Hmotnost.
- Nic.
Profi raketa, kterou používám už několik let.
velmi lehká raketa, jednoznačně nejlepší v cenové kategorii
- Lehkost, design.
- nic.
fajn výrobek.
- a
- a
y
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »