Nejnovější recenze ze sekce Squashové rakety
- výborná
- poctivý rám
- poměr cena/výkon nemá konkurenci pro začátečníky
Na naučení super
- Dobře ovladatelná
- Dobře sedí v ruce , vyvážená. Poměr kvalita provedení / cena - super
- výplet by mohl být tvrdší
Pro začínající hráče naprosto perfektní raketa
Je to moje první raketa a jsem s ní velmi spokojen. Zatím jsem neodhalil chyby :-)
- Za tuto cenu skvělá raketa pro začínající i pokročilé hráče, navíc ji nemusíte nechávat přeplétat, protože je na ni perfektní výplet.
- Někdy mi připadá, že je děravá.Ale to bude asi mýma rukama :))
Dobrá plácačka
- Myslím si že za tuto cenu je to opravdu výborná raketa a velmi chválím výple
Doporučuji
- Velmi lehoučká dobře padne do ruky!Výplet zatím dobrý,i když
- Zatím bez výhrad
Dobrá reketa i pro lepší hráče
- Skvělá squashová raketa za skvělou cenu.
- Velmi kvalitní.
- Zakoupil jsem na doporučení a vše úplně sedí.
- Jsem velmi spokojen.
Potřeboval jsem kvalitní a ne příliš drahou squashovou raketu. Zakoupil jsem na doporučení provozovatele SPORTILO.cz a jsem velmi spokojen. Velmi kvalitní za skvělou cenu. Přesně sedí popisu a doporučení. Odpovídá mým představám a jsem s ní velmi spokojen. 100% bych doporučil.
- Lehká a do ruky padnoucí raketa. Skvělá pro začátečníka i pokročilejšího hráče.
Doporučuji tuto raketu všem, co chtějí začít se squashem. Je lehká a dobře se drží. Je vhodná i pro zkušené hráče. Rozhodně skvělý nákup.
doporucil bych opravdu jenom pro zacatecniky, jinak za ty penize slusna raketa
- jako amatérovi je příjemné držení
- obal
- zpracování
- zatím nevím
- asi by mohl být lepší výplet ale v cenové relaci po 1000 je super i tak.
Pěkná raketa na rozjezd, lepší koupit nejlevnější zavedenou značku, než čínské výrobky za 300.
- Pro začátečníky velmi dobrá a kvalitní,
- příznivá cena
Začátečníkům vřele doporučuji.
- technické parametry rakety
- horší omotávka,ale s tím se musí počítat
raketa umožňuje tvrdší,razantnější hru,ale přitom nestrácíte moc cit pro techničtější údery.
- V porovnání s jinými extra lehká raketa
- Extra odolná
- Užší a delší výplet než začátenčnické modely, ale na to si člověk zvykne
Po té co si člověk v hlavně uspořádá jinej tvar rakety a začne podle toho hrát je to moc příjemná raketa
Carbon se nezapře a myslím, že už vydržela jednu nebo dvě akce u kterých by se hliníková raketa asi už rozpadla.
Maximální spokojenost.
Doporučuji.
- super výplet
- hmotnost
- grip
Univerzální volba pro mírně pokročilé až zkušené hráče, koupí rozhodně neuděláte chybu! Doporučuji s raketou přikoupit rovnou i nový grip.
- Hmotnost - velmi lehká.
- Super výplet, není potřeba takové síly.
- Výborná omotávka - dobře se drží, příjemná na dotek, dobře saje pot.
Raketu bych určitě doporučil, prozatím super. Mé provedení a pocit ze hry se vyrázně zlepšil.
Vse v pohode
- vhodná pro začátečníka
- vyvážená na střed, odhadem 360 mm
- hmotnost 145g platí pouze pro rám, celkově bude kolem 185g až 190g
- výplet vhodný pro začátečníka
- základní grip určitě přemotat over-gripem
první vlastní squashová raketa
rozhodně lepší než raketa z Tesca
zpočátku nadšení, po roce přestala stačit
vydržela 1,5 roku než umřela - nejprve se odlamovaly plastové nárazníky, skončilo to promáčknutým rámem ven v horním "rohu"
- váha, vyvážení
- výplet, velká velikost hlavy
Pro zdatnější rekreační hráče výborná raketa. Jen ten originál výplet je opravdu hnus
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »