Nejnovější recenze ze sekce Squashové rakety
- Výborné ovládání, lehká. Přitom lze uplatnit i razantní údery.
- Grip trochu klouže.
Výborná raketa za dobrou cenu.
Skvělý
velmi dobré
- Vyvážení na "střed", výplet, matný design, obal akorát, omotávka, lehkost
- bojím se, že jí škrábnu:) svou lehkostí působí křehce
Fantatická raketa, která prohlubuje můj styl hraní s citem na míček a umístění. Krom toho je opravdu vizuálně nádherná (matné provedení černobílého vzoru se zelenými okraji a výpletem). Navíc jí zatím nemá každý...
- perfektní lehká ,solidní značka za dobrou cenu
tento typ rakety doporučuji velice lehká,dobře se drží,výplet tvrdosti dostačující,kdo nehraje jako profi,s touto raketou si vystačíte.
- sguash je dřina - nákup rakety je jen začatek :-)
pro začatečniky odpovidajici cena i kvalita
super
- cena odpovídá kvalitě.
Dobrá cena.
Zatím jsem spokojena
- bílá omotávka rukojeti se špiní
Jako začínající hráč snažící se o aktivní hru jsem s raketou nadmíru spokojen. Výborný poměr cena/výkon.
doporučuji pro silově zdatné hráče
- Dobrá cena
k rekreačním sportům ideální, za ideální cenu,
- Dobře vyvážená, příjemná na úchop, dobrá hmotnost.
- Výplet není nic extra, čekal jsem lepší v této kategorii a značce.
Za ty peníze dobrá koupě.
- super raketa ,nejlepší co jsem za 10let hraní měl
nejlepší :-)
- Lehká, dobře ovladatelná
- Bohužel mi po roce hraní prasknul rám při běžném úderu
S raketou se mi hrálo velmi dobře, ale ten rám mě opravdu zarazil, vypadá jako nová, nepoškozoná - nejšpíš vada materiálu. Praskla mi u krku.
Jelikož od ní už nemám účet - nemohu ji ani reklamovat, tak ani nemůžu říct, zda-li by byla reklamace uzána
- Super lehká raketa
Produkt jsem vybrala jako vánoční dárek a myslím, že se bude opravdu líbit.
- Raketu jsem koupil bez jakýchkoliv předchozích zkušeností. Ale věděl jsem že chci aby měla velkou hlavu jelikož jsem začatečník a aby nevážila metrák. To si myslím že tahle raketa splňuje. Je to super do začátků i pro pokročilejší hráče. Hodně vydrží vůbec se nijak neprohýbá apod. Omotávka drží. Super fakt kvalitní raketa. A pro představu já ji koupil za 799 kč v Herivsu v akci. Takže za ty prachy není o čem.
Shrnutí určitě raketa za dobrý peníz kvalitní není ani težká ani lehká tak nějak na pohodu je to pro hráče, který ještě nemají určitý styl hry. Nevyklouzává z ruka apod. Výplet je trochu tvrdší ale za to tolik neodskakují míčky. Opravdu mohu doporučit. Značka Wilson má už své za sebou takže asi ví jak na to. Příště koupím nejspíše také Wilson.
- lehká
- dobře vyvážená
- základní omotávka
Skvělý poměr cena/výkon.
- přesnost
- lehkost
- (paradoxně) lehkost
Raketu mám dva roky, spoustakrát jsem s ní třísknul o stěnu, o zem, není tak křehká, jak se může zdát.
Lehkost může být jak výhodou, tak nevýhodou. Díky této raketě jsem se naučil dávat dobré dropshoty, ale chybí mi síla. Všimněte si, že velice málo hráčů na nejvyšší úrovni hraje s takto lehkou raketou. Nejsem si jistý, jestli byl dobrý krok zvyknout si na takto lehkou raketu.
- Životnost, kvalita.
- Ovladatelnost.
- Použitý výplet
Už několikrát jsem se ní při hře trochu více opřel do stěny a stále drží. Příště zůstanu u stejné značky.